Club kampioenschap

Het clubkampioenschap wordt gevist op drie achtereenvolgende vrijdagavonden in de maand juni. De wedstrijd wordt gehouden op de steigers van de Helomavaart, het thuiswater van hsv De Snoek.

Er wordt gevist in twee vakken, om zo meer spanning in de wedstrijd te houden.Er wordt gevist van 19.00 - 21.30 uur. Loting vindt plaats op de parkeerplaats Oldelaamsterbrug te Munnekeburen vanaf 18.00 uur. De hengelkeuze is vrij.

Alle drie wedstrijden tellen mee voor het eindklassement. Aan de wedstrijden zijn tevens dagprijzen verbonden in de vorm van vleesbonnen, beschikbaar gesteld door de wedstrijdcommissie. Deelname aan deze wedstrijd is gratis maar deelname aan het clubkampioenschap is uitsluitend mogelijk voor leden van hsv De Snoek.

Op deze wedstrijd is het wedstrijdreglement van hsv "De Snoek" van toepassing.