Sponsoring

Sponsoring

Als vrijwilligers organisatie is sponsoring voor ons een belangrijk middel om onze activiteiten te kunnen organiseren. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van sponsoring, neem eens contact met ons op voor een orienterend gesprek.

Onze huidige sponsoren:


Bij Hengelsportzaak "De VisVrind" vindt u alles op het gebied van hengelsport. Eigenaar Johny Vrind beschikt over een ruim assortiment op het gebied van witvisserij, zowel voor de recreatie- als voor de wedstrijdvisser. Daarbij kan Johny een beroep doen op zijn jarenlange ervaring als wedstrijdvisser. 

De plek voor meer dan een lekkere snack

Onze Keurslagerij is onze trots. Iedere dag doen wij ons uiterste best om de beste ambachtelijke producten te bereiden. Of het nu gaat om een puur stukje vlees, de fijnste vleeswaren, de lekkerste specialiteiten of de heerlijkste maaltijden. Wij gebruiken altijd de verste ingrediƫnten voor het eindresultaat van de beste kwaliteit. Onze passie voor het slagersvak zie en proef je zonder meer in onze producten.

Bij ons kun je altijd terecht voor iets meer, dus kom gerust langs in de winkel. Iedere dag staat ons deskundige team klaar om je te helpen en van persoonlijk advies te voorzien.