Clubkampioenschap

Zaterdag, 12 juni 2021

Vrijdag 18 juni vissen we de eerste wedstrijd van het clubkampioenschap.

De komende 3 vrijdag avonden staan weer in het teken van het clubkampioenschap.
Nadat deze wedstrijden vorig jaar niet kon worden gehouden vanwege de Corona maatregelen zijn we blij ze dit jaar wel weer te kunnen organiseren voor onze eigen leden.
De wedstrijden zullen worden gevist in de Helomavaart.
Om deze wedstrijden te kunnen mee doen is het vereist dat je je inschrijft via het inschrijfformulier. Geen inschrijving betekent geen deelname. Je kan je inschrijven tot de vrijdag van tevoren 12:00.Voor direct inschrijven klik hier. Je dient je voor elke wedstrijd apart op te geven.

Let op!!! Er worden soms meerdere wedstrijden gevist. Schrijf je wel in voor de juiste wedstrijd.

Loting tussen 17:45 en 18:00 bij het gemaal aan de Kerkhofslaan.

Exacte tijden en overige info over bijvoorbeeld de lotingsplaats zijn ook te vinden in de wedstrijdkalender door op de wedstrijd te klikken.

Vanwege problemen met onze mail zijn wij op dit moment voor eventuele vragen alleen bereikbaar via WhatsApp of sms of tel 0612058186.(Na 18:00) Het kan even duren voor je reactie krijgt.

In verband met de regels omtrent de Corona zijn er een aantal zaken gewijzigd.

De loting
Iedere visser blijft in de auto zitten en rijdt langs ons. Er word ter plaatse door één van ons geloot.
Je loot dus niet zelf. Hierna rijd je direct door naar het water en kun je beginnen met het opbouwen van je spullen. Ben je al klaar ruim voor de start van de wedstrijd ga dan niet in groepjes bij elkaar staan. Een praatje met de buurman is prima maar bewaar de benodigde afstand van 1,5m.

Vissen
Na het eindsignaal wacht iedere visser tot de weegploeg arriveert.
De visser legt zijn leefnet in het gras en neemt vervolgens afstand zodat wij kunnen wegen. Als de vis is gewogen ga je gelijk naar huis en loop je niet met de weegploeg mee!

Prijsuitreiking
Er vind aan het water geen prijsuitreiking plaats. De uitslagen worden via de website bekend gemaakt. De prijswinnaars worden door ons persoonlijk benaderd.

Met vriendelijke groet de wedstrijdcommissie