55+ Wedstrijd 13 april afgelast.

Zaterdag, 13 februari 2021

Helaas hebben we gezien de huidige Corona maatregelen moeten besluiten onze jaarlijkse 55+ wedstrijd af te lassen.

Beste vissers

Helaas is het vanwege de huidige maatregelen nog steeds niet mogelijk om wedstrijden te gaan vissen. De Lock down is inmiddels verlengd tot 2 maart. Vanaf dan kunnen er misschien versoepelingen plaats vinden. Wat waarschijnlijk met kleine stapjes zal gaan. Ook kan het zijn dat de Lock down weer met een aantal weken wordt verlengd. Dit heeft ons doen besluiten om helaas voor de tweede keer onze jaarlijkse 55+ wedstrijd te moeten afgelasten.
De kans dat deze wedstrijd door zal kunnen gaan is zeer klein en bovendien zijn wij van mening dat je op dit moment ook niet je meest kwetsbare groep vissers naar de waterkant kan laten gaan met alle mogelijke gevolgen van dien.
Wat betreft de andere wedstrijden die gepland staan zullen we rustig moeten afwachten.
Zodra er mogelijkheden zijn tot het hervatten van wedstrijden brengen we jullie zo spoedig mogelijk op de hoogte.
Wij hopen op jullie begrip voor dit besluit.

Met vriendelijke groet de wedstrijdcommissie