Stilleggen alle wedstrijden tot in ieder geval half december.

Woensdag, 14 oktober 2020

Vanwege de aangescherpte Corona maatregelen zijn voorlopig alle wedstrijden afgelast.

Beste vissers

Helaas ontkomen wij er ook niet aan en moeten we vanwege de nieuwe Corona maatregelen alle wedstrijden tot nader order annuleren. De nieuwe maatregelen betekenen voor de sport dat iedereen vanaf achttien jaar alleen mag sporten op anderhalve meter afstand en alleen individueel of in teamverband met niet meer dan vier personen. Wedstrijden zijn niet toegestaan. Dit geldt ook voor alle viswedstrijden van lokaal tot landelijk. Hopelijk verbetert de situatie snel en kunnen we de wedstrijden spoedig hervatten. Zodra dit weer mogelijk is brengen we de wedstrijdvissers uiteraard op de hoogte. Ook zal dit op de site komen te staan. Klik hier voor de laatste berichtgeving van sportvisserij Fryslan.

Met vriendelijke groet de wedstrijdcommissie