Uitgestelde algemene ledenvergadering 2020 gepland

Maandag, 13 juli 2020

In verband met de richtlijnen rond de aanpak van het Coronavirus heeft het bestuur eerder dit jaar moeten besluiten de algemene ledenvergadering van vrijdag 24 april 2020 uit te stellen.

Door de versoepeling van de Corona maatregelen is het weer mogelijk om de eerder dit jaar uitgestelde algemene ledenvergadering te houden. Op dit moment wordt door het bestuur nog gewerkt aan de vaststelling van de agenda.

meer informatie over de algemene ledenvergadering en de (voorlopige) agenda kunt u via de agenda op deze website vinden