1e wedstrijd na Corona maatregelen gevist.

Zondag, 12 juli 2020

Na maanden van onzekerheid hebben we afgelopen zondag 12 juli de eerste wedstrijd kunnen vissen.

Eindelijk mochten we weer een aantal wedstrijden organiseren.
We hebben er voor gekozen om dit jaar 3 wedstrijden te houden voor onze eigen leden.
Ze worden allen gevist in de Helomavaart.
Er kunnen per wedstrijd 30 personen mee doen en deze dienen zich vooraf op te geven via de website.
De vissers reden tijdens de loting bij ons langs en mochten niet uitstappen.
Vervolgens trokken we een nummer voor de vissers waarna ze gelijk naar de waterkant moesten vertrekken.
Het wegen van de vis deden we met handschoenen aan en op gepaste afstand om de risico's zo klein mogelijk te houden.
Er deden 19 deelnemers mee. De loting  was tussen 6:15 en 6:30 bij het gemaal aan de Kerkhofslaan. Er werd gevist van 7:30 tot 11:30.
Het was een stralende morgen alleen de vis liet het helaas bij sommigen wat afweten.

De uitslag

1e J Koelma 3170gr
2e Jac. Booij 3020gr
3e G Goudriaan 2795

Voor de gehele uitslag klik hier.
Alle winnaars hebben bericht gehad en konden hun prijs ophalen bij Hengelsportzaak "De Visvrind".
Voor de visser met het slechtste resultaat was een motivatieprijs deze ging naar D Ram en werd aangeboden door 'De Visvrind".
We kunnen terug zien op een geslaagde wedstrijd. Een compliment naar de vissers toe. Iedereen heeft zich keurig aan de regels gehouden.