Alternatieve wedstrijden ter vervanging zomercompetitie.

Zaterdag, 27 juni 2020

Nu er zo langzamerhand wat versoepelingen plaats vinden. Hebben we de mogelijkheid om onder strikte voorwaarden toch nog een paar individuele wedstrijden te organiseren voor de wedstrijdvissers van onze eigen vereniging.

Vanaf 12 juli organiseren we onder strikte voorwaarden 3 individuele wedstrijden voor de vissers van onze eigen vereniging.
De Coronamaatregelen zullen strikt worden gehandhaafd. Ongeveer 2 weken voor aanvang van een wedstrijd zal de inschrijving openen.
Er is plaats voor maximaal 30 personen. Alle 3 wedstrijden zullen gevist worden in de Helomavaart.
Voor direct opgeven voor de wedstrijd van 23 augustus klik hier.