Gezellige avond Zomercompetitie

Woensdag, 27 november 2019

Afsluiting zomercompetitie
Op zaterdagavond 9 november vond weer de gezellige avond plaats ter afsluiting van de zomercompetitie. Deze afsluiting vond plaats bij Fit en Fun Plaza in Wolvega.
Alle vissers die hadden meegevist met de zomercompetitie waren uitgenodigd.
Nadat iedereen was voorzien van een drankje en even had kunnen bijpraten werden de prijzen van het afgelopen seizoen uitgereikt. De wisselbeker voor de keurslager Hoeksmakoppelwedstrijd ging naar Henk Oosterhof en Freek Blauw. De wisselbeker voor het clubkampioenschap (Aangeboden door hengelsportzaak de Visvrind) ging naar Henk Oosterhof. Hierna was de uitreiking van de prijzen van de zomercompetitie. De algemeen winnaar was Koert Schokker. Hij kreeg de wisselbeker en een cadeaubon te besteden bij de visvrind. De andere vier prijswinnaars kregen ook een cadeaubon.

De uitslag:
1e Koert Schokker
2e Jan van der Weide
3e Rene Tibbesma
4e Willem Schokker
5e Edwin Bruinenberg

Na Het zakelijke gedeelte van de avond stond er voor iedereen een koud/warm buffet klaar.

Rene Tibbesma, Koert Schokker en Jan van der Weide

Meer foto's zien klik hier.